Energirenovering København

Et godt indeklima er vigtigt for vores trivsel og sundhed!

I Danmark opholder de fleste mennesker sig mest indendørs døgnet rundt!

Derfor er et godt indeklima afgørende for vores trivsel og sundhed i hverdagen. Ofte opdager man først, at indeklimaet er dårligt, når symptomerne melder deres ankomst i form af hovedpine og træthed,- oftest grundet fugtproblemer og dannelsen af sundhedsskadelig skimmelsvamp i boligen, kontoret eller et andet lokale, hvor man typisk opholder sig.

Hovedpine og træthed påvirker som oftest koncentrationen, hvilket kan have konsekvenser for vores trivsel i hjemmet, hverdagen eller for vores effektivitet på arbejdet.

Bedre indeklima

Det er scenarier som disse, der kan undgås, hvis man eksempelvis sørger for minimum 5 min. naturlig udluftning en gang i timen, i form af at åbne vinduer eller altandøre i opholdslokaler og kontorer, hvor der ikke forefindes mekanisk ventilation.

Symptomer på et dårligt indeklima med skimmel

Fugt på vinduer kan være en indikator på, at dit hjem eller arbejdsplads har et dårligt indeklima. Det kan resultere i problemer med skimmelsvamp, som kan føre til problemer med helbredet. Symptomerne kan f.eks. være irriterede slimhinder, hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Og er du overfølsom over for skimmelsvamp, er selv små mængder et problem.

Ifølge undersøgelser hos bl.a. Odense Universitetshospital er det dokumenteret, at op til hver ottende danske bolig har problemer med skimmelsvamp – og næsten hver fjerde danske hjem har et dårligt indeklima grundet kolde ydervægge eller manglende ventilation.

Skimmelsvamp påvirker indeklimaet
Skimmel – samt andre svampe og andre mikroorganismer – spreder sig ved at frigive millioner af sporer til luften. Derfor kan sporerne findes overalt i hjemmet eller på arbejdspladsen, især hvis bygningen har en kælder med fugtige og kølige omgivelser. Er dit hjem f.eks. først ramt af skimmel kan det betyde at småbørn kan udvikle astma og andre allergier, – hvis ikke der gøres noget ved indeklimaet.

Undgå kolde ydervægge med klimaplader!

En af de helt store syndere indenfor et dårligt indeklima er kolde eller fugtige ydervægge, specielt i ældre typer ejendomme, der ikke er ordenligt isoleret. Kolde ydervægge betyder et øget krav til mere udluftning pr. time og dermed et højere energiforbrug for at opnå et behageligt indeklima generelt!

Med KP-Klimaplader fra KlimaTec kan vi sikre din bolig eller arbejdsplads mod kolde ydervægge og fugtproplemmer – og dermed sikre et bedre og sundere indeklima året rundt!

Hos KlimaTec Danmark har vi den nødvendige erfaring!

Lider du også med dårligt indeklima og kolde ydervægge? Bestil et uforpligtende tilbud på en professionel indvendig isolering af din bolig eller ejendom for et bedre indeklima,
ring 5211 7779 eller send os en mail på info@klima-tec.dk

#KlimaTec #klimaplader #farvelfugt #skimmelsvamp #fugtrenovering

Del dette:
Scroll to top