Handels- og leveringsbetingelser

Vi ønsker, som de fleste andre virksomheder, at vores produkter bliver korrekt og positivt modtaget og anvendt hos vores kunder.

Afgivelse af online bestillinger eller ordrer
Afgivelse af ordre eller bestillinger via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. KlimaTec A/S har derfor mulighed for at annullere din ordre el. bestilling, som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse sendes først til dig, når vi har accepteret den ordre, som du har bestilt!

Betaling
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.
Vi modtager betaling for din ordre via bankoverførelse til:

Nykredit Kontonummer: 5471 1434561 (IBAN: DK4554710001434561)
eller via PayPal.com

Betalingsform vælges på selve betalingssiden. Samme dag din betaling er registreret i vores system, pakkes din bestilling, klar til afsendelse, senest næste hverdag!

Levering i hele Danmark (Exkl. Grønland og Færøerne)
Al levering sker ab lager, 2620 Albertslund, med transportfirmaet NordCarrier A/S.
Prisen på vores produkter er altid exkl. levering. Forsendelser sker for modtagers regning og risiko og enhver leverance sker under forbehold for forsinkelser og andre uforudsete forhold, som ligger uden for vor kontrol.
KlimaTec Danmark A/S leverer på alle hverdage bestillinger indgået og betalt inden kl. 14.00, online som pr. telefon, indenfor 24-48 timer på sjælland, fyn og jylland eller senere på øerne, med mindre andet er skriftligt aftalt!
Grundet vores produkters særlige beskaffenhed leverer vi primært vores produkter på EUR paller, hvilket betyder at en EUR palle (Værdi = DKK 137,50) altid er inkluderet i vores fragt og leveringsomkostninger.

Fast fragtpris for vores klimaplader, uanset antal, er: DKK 687,50,- inkl. moms og en EUR palle.
Tilbehør kan dog leveres som colli/pakke (Pris = DKK 149,- inkl. moms) Forsendelsesomkostninger beregnes automatisk og vises på betalingssiden.
(Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale for genudkørslen, hvis fragtmanden ikke finder nogen hjemme, eller godkendte modtagere.)

Grønland og Færøerne
For bestillinger til levering på Grønland eller til Færøerne, venligst kontakt os for en optimal fragtpris og leveringstid, inden din online bestilling.

Reklamationsret (Kun private kunder!)
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet eller monteringen. Vi modtager derfor kun ikke monteret produkter retur!
KlimaTec Danmark A/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Reklamationer bedes sendes til vores lager:

KlimaTec Danmark A/S
Stensmosevej 24 P
2620 Albertslund.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret (Kun private kunder!)
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen, inkl. bestillings/Ordre nummer og navn, skal gives pr. mail på info@klima-tec.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@klima-tec.dk

Del dette:
Scroll to top