KlimaTec isolering

Hvad betyder en energirenovering?

En energirenovering handler grundlæggende om, at energioptimere din bolig eller ejendom

– og dermed få gavn af de energibesparelser og den forbedret komfort, som kan opnås i langt de fleste ældre boliger og ejendomme. Det er boligejerne, der er den vigtigste aktør, når det gælder om at sætte gang i at energioptimere private ældre boliger og ejendomme, – særligt hvor det f.eks. ikke er muligt at isolerer massive vægge eller en bygning udefra, på grund af facadens bevaringsværdige værdier eller af andre grunde.

Hvis din ældre bolig skal fremtidssikres økonomisk set, er en korrekt energirenovering ligeledes et vigtigt parameter. Her melder sig hurtigt en række spørgsmål: Hvordan udvikler energipriserne sig? Hvor stort er boligens energiforbrug? Har boligen problemer med fugt og skimmel? Hvad er boligens værdi? Er der mulighed for at spare energi og hvad er fremtidsudsigterne?
Dertil kommer den øget komfort du typisk vil opleve ved en effektiv isolering i forbindelse med en energirenovering, dette bør dog beregnes og planlægges inden selve renoveringsprojekt påbegyndes.

Tænk korrekt isolering ind i dine energirenovering!

Det kan godt betale sig at tænke fremad og tjekke tilstanden på alle boligens bygningsdele (loft, vægge, tag), inden man går i gang med en omfattende energirenovering.
Hvis der f.eks. skal males lofter eller der skal males vægge i overetagen, er det en god ide at undersøge, om der er en god tætning, og om der er tilstrækkeligt isoleret, før der spartles og males. Er rummet først blevet malet og indrettet, og det efterfølgende viser sig, at det er utæt og dårligt isoleret, bliver det temmelig uoverkommeligt og dyrt at starte forfra.

KP 2500 Klimaplade / Isolerinsplade
Trykfast isoleringsplade fra KlimaTec Danmark

Den bedste løsning er den, der sikrer at de berørte bygningsdele er korrekt indvendigt isoleret med trykfaste isoleringsplader, både i forhold til komfort, som i forhold til energibesparelser, fugtproblemer og renoveringsudgifterne.

Vi har den nødvendige erfaring!
Bestil et uforpligtende tilbud på en professionel indvendig isolering af din bolig eller ejendom ifm. energirenovering, ring 5211 7779 eller send os en mail på info@klima-tec.dk

Del dette:
Scroll to top