Fugtrenovering med klimaplader

Kundecase: Fugt og skimmel i kælder

Fugtige vægge skaber dårligt indeklima og grobund for skimmelsvamp

– hvilket betyder at dyrebare kvadratmeter i boligen ikke er egnet som opholds- eller opbevarelsesrum.

I denne villa i Hvidovre ønskede familien at indrette et hobbyrum i husets kælder. Men grundet den fugtige luft og stigende problemer med skimmelsvamp i rummene, fandt de ikke kælderen egnet til formålet. Kilden til det dårlige indeklima i kælderen lå ikke i manglende rengøring eller udluftning, men derimod i de kolde og fugtige ydervægge.
Familien søgte gode råd og foreslag til udbedring af fugtproblemerne hos flere specialister, – før de besluttede sig for vores økonomiske attraktive og effektive løsning med KlimaTec KP2500+ plader og et Drytech Drymat anlæg, – fremfor en stor investering i et omfangsdræn med de gener det indebærer.

Om KlimaTec løsningen

Da husets fundament ikke led under utætte brønde eller kloakrør kunne vi i dette projekt anvende et Drytech osmose anlæg til at lede fugten ud af væggene og herefter beklæde væggene med de mineralske KlimaTec KP 2500+ PRO klimaplader, som på grund af deres særlige egenskaber øger temperaturen på vægoverfladen og dermed skaber bedre indeklima.
Familien har nu indrettet sit nye hobbyrum i kælderen og glæder sig over at de nu kan anvende de dyre kvadratmeter til noget nyttigt.

Mere om Drytech osmose anlæg
Drytechs system er en løsning, der fjerner fugt i kælderen ved hjælp af elektro osmose. Drytechs system fungerer således, at der ved hjælp af en strømførende ledning, elektroder og en boks i kælderen bliver sendt svage impulser af jævnstrøm ind i væggene, som betyder, at vandet i væggene bliver positivt ladet. Et negativt ladet spyd placeres i jorden omkring huset. Spyddet tiltrækker det positivt ladede vand fra kælderen, og på den måde bliver vandet ledt væk fra kældervæggene og ud i jorden omkring huset.

Har du også fugt i kælderen? Bestil et uforpligtende tilbud på fugtrenovering, ring 5211 7779 eller send os en mail på info@klima-tec.dk

#KlimaTec #klimaplader #Drytech #farvelfugt #skimmelsvamp #fugtrenovering

Del dette:

1 Kommentar

  1. […] Med vores KlimaTec KP klimaplader får du en færdig vægoverflade der er trykfast og stabil i en arbejdsgang når de er monteret fagligt korrekt. Efter finspartling og maling og/eller tapet, er dine nyisolerede vægge klar til det daglige brug, – og til normal montering af fx. en fladskærm eller et vægmøbel! (Se også denne kundecase) […]

Kommentarer er ikkemere muligt

Scroll to top