AAB Bomsluttervej 2, Kbh NV.

Kundecase: Isolering af kolde ydervægge for AAB

Indvendig isolering

Indvendig isolering AAB Afd. 33 Kbh NVFor boligforeningen AAB Afd. 33 i København NV, er vi netop igang med indvendigt at isolerer imod kolde ydervægge i de værelser og rum der vender ud mod gavlene i ejendommene. Boligblokkene er opført i 1930erne med fuldmurede ydervægge, hvilket betyder at det kun er muligt at isolerer gavlvæggene med enten en udvendig beklædning, eller med en indvendig isolering med moderne klimaplader, – hvilket samlet set er en langt billigere løsning for boligforeningen.

Kolde ydervægge skaber et dårligt indeklima og kræver forholdmæssigt mere opvarmning i værelserne, – samt ikke mindst, – øges risikoen for dannelse af skimmelsvamp også, hvis der ikke jævnligt udluftes korrekt.

OM LØSNINGEN
I dette projekt anvender vi vores mineralske, diffusionsåbne og trykstabile KlimaTec PRO klimaplader, som via deres særlige egenskaber øger vægtemperaturen, samtidigt med at de forebygger mod dannelse af skimmelsvamp. For at bevare klimapladernes egenskaber er det vigtigt at færdigbehandle væggene med åndbare tapeter og maling.

Hos KlimaTec har vi den nødvendige erfaring!
Lider du også med kolde ydervægge? Bestil et uforpligtende tilbud på en professionel indvendig isolering af din bolig eller ejendom for et bedre indeklima, ring 5211 7779 eller send os en mail på info@klima-tec.dk

#KlimaTec #klimaplader #Drytech #farvelfugt #skimmelsvamp #fugtrenovering

Del dette:
Scroll to top