Vores Profil

Lær os at kende!

KlimaTec Danmark A/S er godkendt forhandler og montør af miljøvenlige klimaplader fra Erfurt & Sohn KG.

De unikke mineralske klimaplader fra Erfurt & Sohn KG er markedsledende indenfor klimaforbedringer og isolering af ejendomme og private hjem, erhvervslokaler og alle andre lokaler der lider med kolde vægge, fugt og angreb fra skimmelsvamp, - typisk grundet en utæt ydervæg eller en svag og utilstrækkelig isolering!

KlimaTec Danmark A/S er et innovativt dansk firma der ønsker at tilbyde vores kunder langtidsholdbare ydelser indenfor indeklimaforbedringer og bæredygtige isoleringsløsninger til alle typer bygninger!

Vores vision
Vores vision er professionelt at tilbyde vores kunder et bedre indeklima med bæredygtige, effektive, trykfaste og langtidsholdbare isoleringsløsninger, samt bekæmpelse af kolde vægge, fugtproblemer og skimmelssvampsanering med indvendige isoleringsløsninger, baseret på den nyeste teknologi.

Garanti
Med betryggende garanti kan vi tilbyde sanering af alle former for fugt- og skimmelsvampsproblemer, samt indvendig isolering, hvilket betyder at vores kunder oplever et bedre indeklima året rundt i alle typer lokaler og bygninger. Kontakt os for en nærmere dialog om netop dit projekt - det er helt uforpligtende!

Ring 5211 7779 og få et uforpligtende tilbud på dir næste projekt!

Mød ledelsen bag KlimaTec Danmark A/S

Adm. Direktør Lars-Ole Andersen

Lars-Ole Andersen
Adm. Direktør
lars-ole@klima-tec.dk

Salg - Rasmus Lynge

Rasmus Lynge
Partner
info@klima-tec.dk

Klaus Palskov

Klaus Palskov
Partner
info@klima-tec.dk

Steen Witthøfft

Steen Witthøfft
Bestyrelsesformand