KlimaTec Danmark A/S er godkendt forhandler og montør af miljøvenlige klimaplader fra Erfurt & Sohn KG.

De unikke mineralske klimaplader fra Erfurt & Sohn KG er markedsledende indenfor klimaforbedringer og isolering af ejendomme og private hjem, erhvervslokaler og alle andre lokaler der lider med kolde vægge, fugt og angreb fra skimmelsvamp, - typisk grundet en utæt ydervæg eller en svag og utilstrækkelig isolering!

Erfurt Klimaplader KlimaTec
KlimaTec udfører indvendig isolering af alle typer lokaler.

KlimaTec Danmark A/S er et innovativt dansk firma der ønsker at tilbyde vores kunder langtidsholdbare ydelser indenfor indeklimaforbedringer og bæredygtige isoleringsløsninger til alle typer bygninger!

Vores vision
Vores vision er professionelt at tilbyde vores kunder et bedre indeklima med bæredygtige, effektive og trykfaste isoleringsløsninger, samt bekæmpelse af kolde vægge, fugtproblemer og skimmelssvampsanering med indvendige isoleringsløsninger. KlimaTec's isoleringsplader er baseret på den nyeste teknologi og er en langtidsholdbar løsning.

Garanti
Med betryggende garanti kan vi tilbyde sanering af alle former for fugt- og skimmelsvampsproblemer, samt indvendig isolering, hvilket betyder at vores kunder oplever et bedre indeklima året rundt i alle typer lokaler og bygninger. Kontakt os for en nærmere dialog om netop dit projekt - det er helt uforpligtende!

Ring 5211 7779 og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt!

Er du entreprenør?- eller ønsker du selv at stå for montering af vores isoleringsløsninger, kan du bestille alle vores produkter online her!

Mød personerne bag KlimaTec Danmark A/S

Frank Oest Larsen
Projektleder
frank@klima-tec.dk

Rasmus Lynge
Bestyrelsesmedlem

Klaus Palskov

Klaus Palskov
Direktør
info@klima-tec.dk

Steen Witthøfft

Steen Witthøfft
Bestyrelsesformand

Del dette:
Scroll to top