Indvendige klimaforbedringer, KP Klimaplader

Trykfast indvendig isolering med KP Klimaplader

En af ulemperne ved traditionel indvendig isolering er typisk at den færdige vægoverflade ikke er særlig trykfast og derfor ikke velegnet til f.eks. at monterer en væghængt fladskærm, større billeder eller væghængte skabe, uden at anvende helt speciele monteringsbslag og befæstigelser, hvilket naturligvis er en merudgift man må medregne i hele isoleringsprojektet. Samtidigt er mange traditionelle isoleringsplader porøse i overfladen og derfor heller ikke velegnet til rum hvor fx. børn (-eller voksne) leger, da der nemt kommer buler eller huller i vægoverfladen.

Klimatec pro klimapladeMed vores KlimaTec KP klimaplader får du en færdig vægoverflade der er trykfast og stabil i en arbejdsgang når de er monteret fagligt korrekt. Lige velegnet til din stue som børneværelser og hobbyrum.
Efter finspartling og maling og/eller tapet, er dine nyisolerede vægge klar til det daglige brug, – og til normal montering af fx. en fladskærm eller et vægmøbel! (Se også denne kundecase)

Indvendig isolering med garanti

Med bæredygtige, effektive, trykfaste og langtidsholdbare indvendige isoleringsløsninger, tilbyder vi vores kunder professionel bekæmpelse af fugtproblemer og skimmelssvamp, baseret på den nyeste teknologi.

Få et uforpligtende tilbud! Ring 5211 7779 eller send os en mail på info@klima-tec.dk

Del dette:
Scroll to top